Dallas, TX

5950 Sherry Lane Capital Improvement

Interprise was challenged with adding elevated amenities to this Preston Centre building while maintaining the integrity of the existing lobby and building standards. Rich wood flooring, a dramatic marble backsplash, oval lighting coves, and lush fabrics radiate into the lobby and bring a new life into the building’s entryway. A textured glass screen grants a subtle privacy to the space while allowing the natural light to spill into the rest of the first floor. An enlarged opening leads tenants into a revived corridor which features curved niches and an expressive brushstroke wallpaper. A movable partition, writable surfaces, and flexible furniture is complimented by the added elegance of embossed engineered stone and smoked glass sconces to create a stylish and functional conference center. Curved lighting guides the eye as it glides up the Fitness Center’s walls, onto the ceiling and through the locker area. Vibrant copper mirrors and a bold mauve ceiling stand out against the natural wood tones. The shower rooms are accented with warm wood tones, marble veining, and matte black fixtures to create a spa like retreat.