Houston, TX

Confidential

Equipped with a new name and upgraded branding, the management team at Regard at Med Center was seeking to refresh their newly acquired campus with a renovation of their main lobby and poolside amenity space . Interprise employed a lively and dynamic design style in each area, keeping in mind the new branding goals of the management team. Bold patterns and painted walls encase the lobby creating a unique feature in each direction. Transitions between the large format tile, custom carpet inlay, and wood-look vinyl established zones, defined circulation created a purpose throughout the newly opened up area. Tasked with outdoor exposure, Interprise was resourceful, inventive, and diligent while selecting materials for the amenity space. Sleek countertops and decorative fixtures elevate the indoor outdoor clubhouse while robust flooring will keep the area safe and functional. At the lobby redesign, dimensional patterns and deep teals are again used to produce a fresh and trendy atmosphere. Although both spaces invoke unique design elements, a shared color scheme, corresponding wood tones, circular lighting elements, and gold accents unite both spaces furthermore establishing a holistic redesign.