• White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
WM_White
WM_Navy

DALLAS, TX

Confidential - Insurance

This insurance firm was looking to create a flagship office in Dallas to attract and retain new talent. The company wanted to revamp their look to be more contemporary, with an open office concept and open to deck ceilings. INTERPRISE created a neutral canvas using whites and greys, and then integrated their iconic blue with accent walls, accent threads within the carpet, and several writable surfaces. The backsplash, tile flooring, and light fixtures were intentionally selected to play on this company’s type of insurance to provide a personal touch to the space. Modern, yet functional features were integrated as well, such as acoustic clouds to reduce noise, and private phone booths and lounge seating for the employees. Our planning allowed for maximum daylight fenestration into the space by planning open workstations on the exterior, and glass-front offices on the interior, giving everybody a beautiful view of the Dallas skyline.